Varaosat netistä rekisterinumerolla

  • 31 Jul, 2022

Kukapa meistä ei olisi joskus tuskaillut varaosien kanssa ja miettinyt jo etukäteen, että miten osaa ostaa oikeita varaosia siitä paljoudesta, mitä markkinoilla on. Yleensä tätä ongelmaa on pidetty naisten omana ongelmana siinä mielessä, että heillä ei juurikaan ole tiedossa kuin auton väri, näin huumorilla sanottuna. Tällaista ongelmaa ei onneksi enää ole, koska nyt on helppoa, sillä osta jopa varaosat netistä rekisterinumerolla. Ei siis tarvitse välttämättä edes tietää auton väriä, mikäli ei ole maalia ostamassa, mutta rekisterinumero riittää oikeiden osien hankkimiseen.

Miksi rekisterinumeroa käytetään tuote haussa?

Varaosien myynti on siirtynyt nettiin yhä enemmän ja rekisterinumeron avulla saadaan tietää autosta kaikki tarvittava tieto, jotta varaosia on huomattavasti helpompi ostaa. Osia on tietyn merkkiselle autolle paljon ja ne eroavat sen mukaan, mikä on auton tarkka malli sekä vuosimalli. Jopa kesken vuoden ovat osat saattaneet muuttua jonkin verran. Tarkkojen tietojen mukaan saa varmemmin autoonsa oikean osan.

Yhä edelleen moni käy ostamassa autoonsa varaosia varaosaliikkeestä, mutta koska osia on paljon, nekin on yleensä tilattava maahantuojalta tai jostakin muusta varaosia välittävästä liikkeestä. Kun autosta tiedetään mahdollisimman paljon, on mahdollisuus saada juuri oikeat osat eikä niin paljon tule yllätyksiä vastaa siinä vaiheessa, kun osia on vaihtamassa tai vaihdattamassa.

Mekin käytämme varaosat netistä rekisterinumerolla -menetelmää

Superrallicross myy myös varaosia, kuten oletkin jo varmasti huomannut. Kun klikkaat tuotetta meidän sivullamme, siirryt yhteistyökumppanimme sivulle, jossa sinulta varmistetaan osien sopivuus kysymällä, ‘tarkista sopiiko osa autoosi’. Klikkaamalla tätä vaihtoehtoa, pääset antamaan autosi rekisterinumeron, jolloin saat tietää, onko osa sellainen, mikä sopii ajoneuvoosi.

Tämän tapainen toiminta itse asiassa auttaa kuluttajaa huomattavasti varaosien hankkimisessa. Ei tarvitse välttämättä olla niin sinut autonsa osista, mutta silti pystyy hoitamaan varaosien hankinnan hyvinkin luotettavasti. Kun tila varaosat netistä rekisterinumerolla, voi tehdä huomattavia säästöjä suhteessa siihen, että hankkii kaikki osat korjaamon kautta. Silloin osia harvemmin saa edullisesti.

Tarvittavia osia voi selata kaikessa rauhassa, vertailla hintoja sekä tehdä ostokset kotisohvalta. Ei tarvitse lähteä kiertelemään ja vertailemaan hintoja varaosaliikkeisiin. Varaosaliikkeiden sivut ovat yhtä helppokäyttöisiä kuin nettikasinot Suomi, josta voi joskus tulla yllätyksenä sen verran voittoa, että pystyy hankkimaan joko uuden auton tai tuunaamaan vanhasta todella tyylikkään.

Kannattaako varaosat ostaa netistä?

Netistä tilatut varaosat ovat huomattavasti halvempia, joten varsinkin sellaisen, joka elää varsin budjetoitua elämää, hyötyy huomattavasti halvemmista osista. Halvemmat verkkokaupat pystyvät tosin painamaan hintoja alas myös Suomen varaosaliikkeissä. Isot varaosaliikkeet pystyvät osin myymään tuotteita jopa puolta halvemmalla ja se on yksi keino houkutella lisää asiakkaita.

Näissä tilanteissa onkin erinomaista se, että voi tehdä hankinnat käyttämällä rekisterinumeroa hyväkseen. Osia ei tarvitse lähteä palauttamaan, koska kerralla saa juuri sitä, mitä tarvitseekin. Netistä tilaamalla säästyy rahan lisäksi aikaa, koska kotoa ei tarvitse lähteä kivijalassa olevaan varaosaliikkeeseen. On myös otettava huomioon se, että netissä olevissa varaosaliikkeissä on myös asiakaspalvelu, joka pystyy vastaamaan kysymyksiin samalla tavoin kuin muuallakin.

Varaosat netistä rekisterinumerolla helpottaa ostamista

Mitä kaikkia osia voi ostaa rekisterinumeron mukaan? Varaosahaku antaa kaikki sopivat varaosat moottorin osista, sähköosista korin osiin ja jopa pyyhkijänsulat on helpompi valita rekisterinumeroa käyttämällä. Sillä voit myös etsiä sopivia polttimoita ja moottoriöljyä, joka onkin aina suhteellisen hankala valittava ilman tarkempia tietoja. Moottorin valmistaja on listannut sellaiset öljyt, jotka sopivat kullekin moottorille parhaiten.